Myro Control   |   Myro:Air   |   Myro:Bridge   |   Myro:Home   |   Contact   |   Support

Author Topic: Renaming Security Zones  (Read 251 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mike_w

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Renaming Security Zones
« on: December 25, 2018, 12:28:27 pm »
Can security zones be renamed?  Most everywhere I can click an item to bring up a dialog box where I can double-click the existing name and update, but I can't find a way to do that with zones.

longwa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Renaming Security Zones
« Reply #1 on: December 31, 2018, 08:36:02 am »
Many of the list items have a swipe-left gesture that reveals a Rename and Favorites * icon. I think the security zones have this as well (along with Bypass).

mike_w

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Renaming Security Zones
« Reply #2 on: December 31, 2018, 08:52:07 am »
You're correct, swipe-left works for renaming security zones...thanks for the help.

Myro Control

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 182
  • Karma: +1/-0
  • Onwards and Upwards!
    • View Profile
Re: Renaming Security Zones
« Reply #3 on: January 02, 2019, 01:52:34 pm »
Hi!  You can also double tap on the name in the full control screen to rename...in addition to the swipe action.

mike_w

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Renaming Security Zones
« Reply #4 on: January 03, 2019, 02:11:19 pm »
I used the double-tap method on everything except the security zones...where I don't get a "full control screen", just the bypass popup on the right.  Should I be seeing a full control screen for security zones?

Myro Control

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 182
  • Karma: +1/-0
  • Onwards and Upwards!
    • View Profile
Re: Renaming Security Zones
« Reply #5 on: January 03, 2019, 02:23:51 pm »
I used the double-tap method on everything except the security zones...where I don't get a "full control screen", just the bypass popup on the right.  Should I be seeing a full control screen for security zones?

Hi Mike, correct, there is no full control screen for security zones.